HomeOnze Service

ONZE SERVICEUw tevredenheid is onze #1 Prioriteit

Vloer Kiezen
Met onze brede variatie van vloeren kan u kiezen wat het beste is voor uw huis of bedrijf.
Magazijnoptimalisatie
We hebben altijd minimaal 100.000 m2 in ons magazijn om ervoor te zorgen dat uw producten altijd beschikbaar zijn.
Transportation
Door onze jarenlange ervaring hebben we met veel transportbedrijven uitstekende relaties opgebouwd om de snelste levering te kunnen bieden.
Partnerschap Creëren
Onze prioriteit is dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom richten we ons op langdurige relaties waarbij zowel de klanten als wij tevreden zijn.
https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/08/Showroom-scaled.jpeg

Showroom En Magazijn

In Antwerpen hebben we een showroom en een magazijn. Samen met onze partners selecteren we de nieuwe collecties voor het komende seizoen. Naast Balta-tapijten, vloerkleden, tegels en laminaatvloeren van Balterio en Quality Floors verkopen we al 7 jaar met succes SPC-RIGID LVT vloeren. Ons voordeel is dat we een enorme voorraad van deze producten heb en dat we deze producten snel en succesvol naar de wensen van onze partners kunnen leveren en vervoeren naar de gewenste bestemmingen. Service is de sleutel tot elk succes en het is ons leidende idee dat ons altijd naar succes leidt tot wederzijdse tevredenheid.

Wat Bieden We?

We bieden een brede collectie tapijten, vloerkleden, kantoorplaten, contractprogramma’s voor hotels, laminaat vloeren, parket vloeren, SPC-RIGID LVT vloeren.

https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/08/Showroom.-scaled.jpeg

Waarom Kiezen Voor Bel-Bos Trading

1
Kenmerken & Voordelen

Hoogwaardige laminaatproducten worden vervaardigd in de beste en meest gerenommeerde fabrieken in België, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland.

2
Trendzetters

Met Balta-producten zijn we trendzetters en beslissen we wat volgend seizoen modern en actueel is, welke kleuren actueel zijn,… Werken met onze collecties is een kwestie van prestige op de markt.

3
Magazijn

We bieden onze klanten de mogelijkheid om op elk moment het gewenste product te verkrijgen dankzij ons goed georganiseerde magazijn met meer dan 100.000 m2 op voorraad.

4
Partnerschap

Ons doel is om een partnerschap op lange termijn te creëren waar beide partijen tevreden zijn. Daarom richten we ons op het bieden van eerlijke prijzen en uitstekende service!

5
Garantie

Onze producten zijn extreem duurzaam en daarom bieden wij afhankelijk van het product een garantie van 15 tot 25 jaar.

https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/07/Showroom...-scaled.jpeg

Verschillende Producten

Dankzij ons breed aanbod van alle soorten vloerbekleding streven we ernaar om voor al onze klanten een product te vinden dat ons tot een wederzijdse tevredenheid brengt.

Wie Zijn Onze Klanten

Onze partners zijn voornamelijk toonaangevende en prestigieuze bedrijven in de Balkan met producten van Balta, Balterio en Quality Floors. Naast de Balkan verkopen we Quality Floors producten aan veel Europese en wereldwijde bedrijven. Wat de Belgische markt betreft, bouwen we een netwerk uit met Belgische architecten en doen we aan online verkoop. Ons belangrijkste doel is dat al onze partners en klanten volledig tevreden zijn met het product en de service!

https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/08/IMG_1737.jpg

Copyright © Bel-Bos Trading. All rights reserved 2021.