HomeNos services

ONZE SERVICEUw tevredenheid is onze #1 Prioriteit

Vloer Kiezen
Met onze brede variatie van vloeren kan u kiezen wat het beste is voor uw huis of bedrijf.
Magazijnoptimalisatie
We hebben altijd minimaal 100.000 m2 in ons magazijn om ervoor te zorgen dat uw producten altijd beschikbaar zijn.
Transportation
Door onze jarenlange ervaring hebben we met veel transportbedrijven uitstekende relaties opgebouwd om de snelste levering te kunnen bieden.
Partnerschap Creëren
Onze prioriteit is dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom richten we ons op langdurige relaties waarbij zowel de klanten als wij tevreden zijn.
https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/08/Showroom-scaled.jpeg

Showroom En Magazijn

We hebben een prachtige showroom in de hoofdstad van de vloerenbranche. Al onze klanten en partners zijn van harte welkom om een afspraak te maken. Onze showroom geeft een kijkje en gevoel van de verschillende producten. Daarom kunnen klanten onze collectie laminaatvloeren, LVT, tapijten en parket die we aanbieden bekijken zodat iedereen kan kiezen wat het beste voor hen is.

Wat Bieden We?

We bieden een brede collectie laminaatvloeren van 8 mm, 10 mm, 12 mm en 14 mm. Verder bieden we een collectie Rigid LVT aan, ook wel gekend als luxe vinyl tegels. Voor de liefhebbers van parket bieden wij visgraatparket en normaal parket aan. Tenslotte zijn wij de enige distributeur van bekende Balta Tapijten voor de Balkanlanden.

https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/08/Showroom.-scaled.jpeg

Waarom Kiezen Voor Bel-Bos Trading

1
Kenmerken & Voordelen

Objectief geïnnoveerde, krachtige producten die worden vervaardigd in de beste en meest gevestigde fabrieken. Onze producten worden geproduceerd in België, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland.

2
Eerlijke Prijzen En Uitstekende Service

Ons doel is om een partnerschap op lange termijn te creëren waar beide partijen tevreden zijn. Daarom richten we ons op het bieden van eerlijke prijzen en uitstekende service!

3
Magazijn

We bieden onze klanten de mogelijkheid om op elk moment het gewenste product te verkrijgen dankzij ons goed georganiseerde magazijn met meer dan 100.000 m2 op voorraad.

4
Stalen

We bieden aan al onze klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen van onze producten stalen aan. Zo weet u precies wat u koopt.

5
Garantie

Onze producten zijn extreem duurzaam en daarom bieden wij afhankelijk van het product een garantie van 15 tot 25 jaar.

https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/07/Showroom...-scaled.jpeg

Verschillende Producten

Voor elke smaak is er een product. Daarom richten we ons om een grote hoeveelheid van verschillende producten te hebben, zodat u kan vinden wat het beste is voor uw interesse. Door onze brede collectie vind je een variatie aan kleuren van LVT, laminaatvloeren, parket en tapijten.

Wie Zijn Onze Klanten

Iedereen is van harte welkom om onze producten te kopen. Onze producten zijn beschikbaar voor groothandelaars, vloerbedrijven, winkels en particulieren. We richten ons ook op het aangaan van partnerschappen met architectenbureaus die onze producten willen doorverkopen aan de eindconsument. Ons belangrijkste doel is dat al onze partners en klanten volledig tevreden zijn over het product en de service!

https://belbostrading.be/wp-content/uploads/2020/08/IMG_1737.jpg

Copyright © Bel-Bos Trading. All rights reserved 2021.